زیتون هالکیدیکی زیتون های سبز بزرگی هستند که از منطقه هالکیدیکی در یونان هستند.
از آنجایی که این نوع زیتون پرورده فله یونانی بسیار بزرگ است، گاهی اوقات به آن “زیتون الاغ” می گویند.
زیتون هالکیدیکی به طور کلی دارای رنگ سبز روشن است که هر چه میوه بالغ شود زرد می شود. زیتون هالکیدیکی در آب نمک پخته می شود تا طعم تلخ زیتون خام را از بین ببرد. همانطور که در آب نمک تخمیر می شوند، این زیتون های سبز روشن طعم کمی تند با رایحه های میوه ای پیدا می کنند.
برای برخی افراد، زیتون هالکیدیکی بهترین زیتون یونانی است و به عنوان یکی از بهترین زیتون های رومیزی شناخته می شود.
زیتون آراوکو
Arauco نوعی زیتون سبز تیره است که در منطقه La Rioja اسپانیا یا در منطقه Arauco در آرژانتین می روید.
این نوع بزرگ زیتون زمانی که هنوز سبز است برداشت می شود و سپس در آب نمک پخته می شود. برای افزایش طعم آن، تولید کنندگان زیتون اغلب از رزماری در مایع پخت استفاده می کنند.
از زیتون گوشتی بزرگ اغلب برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود که روغن میوه ای تولید می کند که دارای اسپری است.
طعم یخی می توانید از زیتون آراوکو به عنوان زیتون رومیزی نیز استفاده کنید تا از طعم خوش نمک آن لذت ببرید.
زیتون آربکینا
زیتون Arbequina یکی از محبوب ترین گونه های زیتون اسپانیایی است. آنها به گونه ای محبوب از زیتون تبدیل شده اند که این درختان زیتون اکنون در آمریکای جنوبی، استرالیا و ایالات متحده رشد می کنند.
این زیتون های کوچک قهوه ای یا نارنجی تیره در آب نمک پخته می شوند تا طعم میوه ای آن ها افزایش یابد. از آنجایی که آنها حاوی مقدار زیادی روغن هستند، بیشتر تولید زیتون برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود.
آنها همچنین زیتون های رومیزی عالی را به دلیل طعم ملایم و ملایم آنها درست می کنند.