فواید گوجه فرنگی به آنتی اکسیدان های آن نسبت داده می شود که می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و غیره را کاهش دهد و این گوجه فرنگی امروز مشهد به قدری در سراسر غذاها استفاده می شوند که به سختی می توان آشپزخانه ای بدون آنها پیدا کرد.
آنها از نظر علمی به عنوان Solanum lycopersicum شناخته می شوند و بومی آمریکای جنوبی و مرکزی هستند.
گوجه فرنگی در طیف گسترده ای از انواع در مناطق مختلف در سراسر جهان با آب و هوای معتدل رشد می کند.
برخی از محبوبترین انواع آن عبارتند از: گوجهفرنگی آلویی، تومبری، گوجهفرنگی گیلاسی، گوجهفرنگی بیفتیک و گوجهفرنگی.
آنها همچنین در رنگ های متعددی از قرمز، زرد، سیاه و صورتی تا بنفش، سفید، قهوه ای و نارنجی رشد می کنند و البته قرمز رایج ترین نوع در سراسر جهان است.
گوجهفرنگی چیزی بیشتر از صرفاً ارائه غذا دارد، یعنی یک غذای کاربردی محسوب میشود و تعجب می کنید که چه چیزی آن را تا این حد مفید می کند؟ خوب، این لیکوپن قدرتمند است، آنتی اکسیدانی که از بسیاری جهات به سلامتی بهتر کمک می کند.
یک واقعیت شگفتانگیز این است که اروپاییها زمانی این سبزی را به دلیل ظاهر براق آن سمی بودن اشتباه میگرفتند و گفته می شود آزتک ها اولین کسانی بودند که از گوجه فرنگی برای اهداف آشپزی استفاده کردند.
با گذشت قرن ها، کشت آنها به آسیا رفته است و هند و چین در حال حاضر بزرگترین تولید کنندگان گوجه فرنگی هستند.
مصرف گوجه فرنگی برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند و فشار خون خود را تحت کنترل داشته باشند، ایده آل است و آنها همچنین به مدیریت دیابت و بهبود بینایی شما کمک می کنند.
مهمتر از همه، گوجه فرنگی در دوران بارداری بسیار مفید است و به خواندن ادامه دهید تا با مزایای بیشتری از گوجه فرنگی آشنا شوید!